Dag 21

En av favoritt tv seriene dine

Hm ja, nå har det seg sånn at jeg ikke ser på serier på tv o. o Ser bare på pcen og det er for det meste anime eller south park og sånne ting :P Men min favoritt anime serie er Naruto og One Piece. Naruto er en serie som handler om Naruto Uzumaki som er en ramenelskene ninja som har en ni halet reve-demonting forseglet inni seg. Eller ninetailed fox som det heter. Det er to "sesonger" av Naruto og det er den første, når du ser fra han er yngre. Neste sesong heter shippuden og det er når han er eldre. Liker shippuden best fordi der skjer det bare awesome og spennende ting >83 Med Akatsuki og at hans "venn" Sasuke Uchia blir onddd og joiner Akatsuki klanen. It's awesomeee~~ Den er enda ikke ferdig og det kommer en ny episode hvert torsdag! Venter bare på neste c: Det minner meg på at jeg ikke har sett den siste o. o..

Naruto Uzumaki


Sasuke Uchia.. FEEL THE HATE? lol


Ninetailed fox inni Naruto ;o

Måtte bare ha den med jeg<3 Det er den beste åpningen fra Naruto så ville bare ha den med x3 tihii :3 Enjoy xDOne Piece handler om en gutt som heter Monkey D. Luffy, eller bare luffy som han blir kalt, og mannskapet hans(de er pirater). Den er HILLARIOUS men kan være serriøs og trist og. Men det som er bra med denne er at det ALLTID og jeg mener ALLTID humor et eller annet sted selv om det er sånner veldig serriøse sener xD It's funfun :D Altså, Luffy ønsker å bli den beste piraten i verden, altså "The pirate king" og å finne skatten One Piece som Golden Rodger som var pirate king gjemte på Grand Line. Grand Line er et sted på havet hvor de fleste pirater frykter. Men Luffy er helt fast bestemt på å dra hit, men nå er han ikke redd for noe og ganske naiv noen ganger xD På Grand Line møter de mange hindre på alle disse forskjellige snåle øyene, men får stadig nye venner :3 Den er veeeldig morsom og bra :3 Anbefaler den på det stærkeste til alle anime luvers x3Genialt bilde :3 Han med stråhatten er Luffy :3 Øverst til venstre har vi Franky, neste er Niko Robin, etter det har vi Sanji, han øverst vet jeg ikke endå, har ikke kommet så langt i serien o; Nederst til venstre har vi Tony Tony Chopper, også Zoro, Luffy, Usopp, og til slutt Nami :3 Festlig gjeng xD

 

Den åpningen som jeg er på for øyeblikket x3

 

Sushiii♥ :3

2 kommentarer

Wold

03.mai.2011 kl.18:42

Yohohohohoho that will be brook! the dead bone-cracking( get it? bone... cracking! YOHOHOHOHOHO) skeleton who loves looking at female panties! Han kommer etter Water7/enies lobby arc. ;)

Troll Lover

04.mai.2011 kl.08:22

ahaaaaaaa :D awesome xD gleder meg omg :D

Skriv en ny kommentar

Troll Lover

Troll Lover

17, Rygge

Jeg er en jente på 17år Og på denne bloggen.. jah, der skriver jeg mye rart der! c: Bare les og.. Enjoy I guess c;

Kategorier

Arkiv

hits